Rólunk

madarasi_istvan_novitas_brill

Cégünk 1998-ban indult családi vállalkozásként egy akkorra már nagy kereskedelmi gyakorlatot szerzett ügyvezetővel, Madarasi Istvánnal. Hajdú-Bihar megyében az első olyan nagykereskedelmi cégként jöttünk létre, ahol minden higiéniával kapcsolatos terméket átfogó rendszerben forgalmazunk.

Azóta nemcsak Debrecenben és a megyében ismernek minket, hanem az egész Kelet-Magyarországi régióból keresnek. Partneri körünk, termékpalettánk folyamatosan bővül.

Ügyfeleink között ugyanúgy megtalálhatók az induló kisvállalkozások és a nagy létszámú gyárak, intézmények is. Folyamatosan igyekszünk alkalmazkodni az aktuális kereslethez, törekszünk minden igény kielégítésére.

Büszkék vagyunk rá és fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott cikkek nagy része magyar termék. Szerződött partnereink között vannak nagy magyar gyártók, akik kiskereskedelmi forgalomban nem kapható, ipari tisztítószereket forgalmaznak. Mi a közvetlen felhasználók részére forgalmazzuk ezeket a termékeket.

Fő profilunk a higiénia. A papírárutól kezdve a személyi higiéniával kapcsolatos termékeken, a HACCP rendszernek megfelelő eszközökön át, kiváló minőségű nagy takarítóeszközökig minden elérhető nálunk. Termékpalettánkon megtalálhatóak még az autóápolási és üzemeltetési szerek, különböző festékek. Ezen kívül forgalmazunk a légkondícionáló berendezések, nagyipari hűtőházak üzemeltetéséhez szükséges fagyálló folyadékokat is.

Büszkék vagyunk rá, hogy mára a Novitas Brill az igazi partneri kapcsolatot, a megbízhatóságot jelenti.

A GAZDASÁGOS HIGIÉNIA

A Dun & Bradstreet (korábban Bisnode néven ismert) svéd vállalat, amely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján. Céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa-szerte az egyik legelterjedtebbek között szerepel. Örömmel tudatjuk Önnel, hogy cégünk AAA GOLD tanúsítvánnyal rendelkezik, erre a magyarországi vállalatok csupán 1,75 %-a jogosult.