Termékek

Lotus Exclusive Leather kit bőrápoló csomag

Eltávolítja a bőrfelületre rakódott szennyeződéseket, tökéletes ápolást nyújt. A bőr felülete puhábbá, simábbá válik, visszaadja a bőr eredeti színét.

A Lotus Bőrtisztító egy bőrfelületekre kifejlesztett tisztítószer, mely a bőrszövet legapróbb repedéseibe is képes behatolni és a szennyeződéseket kioldani. Ezáltal a bőr visszanyeri tiszta színét és segítségével hosszabb élettartam érhető el, hiszen a szövetrostok közé ékelődött szennyeződések nem indítanak el roncsolódási folyamatokat. A termék egyaránt alkalmas valódi és műbőr kárpitok tisztítására is.

A Lotus Bőrápoló krém megakadályozza a bőr kiszáradását, élénkíti a bőr színét, megnehezíti a kirepedezését, visszaadja rugalmasságát és finom tapintását. Ellenállóbbá teszi például az UV sugárzással, változó hőmérsékleti körülményekkel, és a kiszáradással szemben. Visszatáplálja a bőrbe a szükséges ásványi anyagokat, esszenciális olajokat.

A termék alkalmazható természetes és mesterséges bőrökön, jármű-, és otthoni kárpitokon, valamint bőrruházaton. Az applikátor szivacs segítségével könnyedén éri el a legjobb hatást az autója és otthona bőrfelületeinek ápolásában.

 

A csomag tartalma:

  • 1db 600 ml-es Lotus Leather Cleaner – Bőrtisztító
  • 1db 250 ml-es Leather Cream – Bőr ápoló krém
  • 1db Lotus Applicator Block – Applikátor szivacs
  • 2db Heavy Duty – Professzionális mikroszálas kendő
További termékekért és egyedi árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!